Introduktionskurs / Handledarkurs

Introduktionskursen är en kurs för er som vill övningsköra privat. Både elev och handledare måste gå kursen men inte nödvändigtvis vid samma tillfälle.

Kursen genomförs i teorisalen på trafikskolan. Det är begränsat med platser per kurstillfälle så boka i god tid innan ni vill komma igång med övningskörningen.

Alla som ska gå kursen måste boka en egen plats, avgiften är per/person. Kursen är 3 timmar (vanligtvis tisdagar kl. 17.00-20.00)

När ni kommer till er bokade introduktionskurs så anmäler ni er i receptionen och visar legitimation. Alla som ska gå kursen måste visa giltig legitimation.

Kom gärna ca 15 minuter innan kursstart.

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan kursstart, annars debiteras full avgift. Vid sen ankomst till kursen kan läraren avvisa er och full avgift debiteras.

När utbildningen är godkänd registreras den till Trafikverket digitalt och därefter ansöker ni själva om att få er ansökan godkänd hos Transportstyrelsen. När ansökan är godkänd är den giltig i fem år.

Vi har inga gästparkeringar utan hänvisar våra kunder till de kommunala gatuparkeringarna i närheten. Observera att dessa är avgiftsbelagda.

Kursen kostar 500 kronor per person.

Boka och betala din kurs via vår E-handel 

Vid bokning ska alla deltagares namn, personnummer samt telefonnummer uppges.

Mer information om handledare hittar du på

Körkortsportalen (öppnas i nytt fönster)